ÇETİN: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ VE BÖLGENİN SESİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM.

ÇETİN: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ VE BÖLGENİN SESİ OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Yusuf Çetin, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aday adaylığı sürecini iyi bir şekilde değerlendirmek isteyen Çetin, bölgeyi temsilen TBMM’de milletvekili olmamasına vurgu yaparak, “Sorunlarınızın çözümü ve bölgenin sesi olmak için yola çıktım.” diyerek vatandaşlardan destek istiyor.
İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan İYİ Parti Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin, çalışma ve ziyaretlerine dur durak vermeden devam ediyor. Ankara temaslarının ardından Tekirdağ’da Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Yusuf Çetin, yaptığı ziyaretlerde gösterdikleri ilgilerinden dolayı STK Başkanlarına teşekkür etti.

SENDİKA VE ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ
Milletvekili Aday Adayı Yusuf Çetin, önceki gün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen’i ziyaret etti.

“SİZLERLE ÇALIŞMAKTAN ONUR DUYACAĞIM”
Ziyaretlerde seçim süreci hakkında görüşmelerde bulunan Yusuf Çetin, toplumun sesi olan STK’lar ve değerli başkanları ile sektörlerinin sorunları ve çözümleri üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Yusuf Çetin, STK başkanlarına milletvekili olması durumunda projelerini ve partisinin politikaları hakkında bilgiler verdi. Çetin, toplumun sesi olan STK’lar ve onların kıymetli başkanları ile her zaman birlikte çalışmaktan onur duyacağını ve onların Gazi meclis çatısı altında güçlü temsilcileri olacağını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.