Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Çerkezköy İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Çerkezköy İlçemizde Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri İle Birlikte İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Çerkezköy ilçemizde bir restoranda şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile birlikte iftar yaptı.

İftar Programına Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Garnizon Komutanı Tuğg. Osman Akyıldız,  İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin  katıldı.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, iftar programında masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin ve gazi ailelerinin hal ve hatırlarını sorup onlarla sohbet etti.

İftar programında konuşan Vali Yıldırım: “Bu senenin iftarı diğer yıllara göre buruk bir iftar. Hepinizin bildiği gibi 6 Şubat’ta büyük bir deprem meydana oldu. 11 vilayetimizi etkiledi. O yüzden bu seneki Ramazan biraz buruk geçiyor, iftarlarımız biraz buruk geçiyor. Orada vefat eden insanlarımız var. Onların hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yakınlarını, malını, mülkünü kaybedenlere sabırlar diliyorum.

Değerli Şehit ailelerimiz, gazilerimiz burada bizlerle beraber oldunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu iftar günü hakikaten sizlerle birlikte burada iftar etmekten onur duyuyoruz. Sizlerle birlikte olmak hakikaten güzel.  İnşallah sizlerle hep böyle birlikte olacağız.

Bu iftarımızı hazırlayan çok kıymetli Kaymakamımıza, Ticaret ve Sanayi Odamıza, OSB’ye, katkıda bulunan diğer kişilere çok teşekkür ediyorum.  Hayırlı iftarlar, hayırlı Ramazanlar diliyorum. “ dedi.

Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’ın şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından iftar programı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.