O eskimez yıpranmaz, kararmaz hilali gördük.”

O eskimez yıpranmaz, kararmaz hilali gördük.”
“Her yıl olduğu gibi bu yıl da vakit erişti ve saat, mucize saati çaldı da ufkumuzda incecik, gümüşten bir yay halinde, o eskimez yıpranmaz, kararmaz hilali gördük.”
Üstad Sezai Karakoç’un aynasından, hakikatine ve faziletine erişebilmek niyazımızla, geceleri ve gündüzleri her bir gönül için ayrı hikmetlerle bezenmiş Ramazan ayını hürmetle selamlıyoruz.
Her yıl farklı bir dünya ve manevi iklimle bizleri kuşatan Ramazan ayını bu sene yüreklerimizdeki kederle ve kayıplarımızın acılarıyla karşılıyoruz. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olduğu bu mübarek ayda, deprem ve sel felâketlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımızı mukabelelerle ve dualarla, rahmetle yâd ediyoruz.
Depremin ilk gününden itibaren bölgede cansiperane bir şekilde göreve koşan ve Ramazan ayı boyunca da çalışmalarına aralıksız devam edecek olan devletimizin tüm kurumlarına, görevlilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, yurt içi ve yurt dışındaki tüm gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
Ramazan medeniyetimizin, oruçla birlikte, ruhundaki kardeşlik, infak ve dayanışma duygularını en güçlü tezahürleriyle yaşadığımız bu günlerde, birliğimizden güç alarak Ramazan-ı Şerif’in şifa iklimiyle yaralarımızı saracak, umutlarımızı büyüteceğiz. Ülkemiz için çalışmayı ve zorluklarla mücadeleyi her zaman olduğu gibi Milletimizle beraber yürüterek insanlık adına yeni bir geleceği inşa edeceğiz.
Tüm İslam alemine ve insanlığa nice hayırlar getirmesi duasıyla, Ramazan ayımız mübarek olsun.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.