Ramazan Karadeniz, Aday adaylığı açıklamasını yoğun bir katılımla duyurdu.

Ramazan Karadeniz, Aday adaylığı açıklamasını yoğun bir katılımla duyurdu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan Ramazan Karadeniz, ilçe binasında düzenlenen aday adaylığı açıklamasını yoğun bir katılımla duyurdu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ramazan Karadeniz’in AK Parti Çorlu İlçe Binası’nda Pazar günü yaptığı adaylık açıklamasına yüzlerce Çorlulu vatandaş katıldı. Yaptığı basın açıklaması ile aday adaylığını açıklayan Ramazan Karadeniz’in sözleri sık sık sloganlarla kesildi. Büyük alkışlar eşliğinde aday adaylığını açıklayan Ramazan Karadeniz kendi evimde böyle bir açıklamayı yapmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI
Teşkilat mensubu arkadaşların desteği halkımızın teveccühüyle bu yola çıktım diyen Ramazan Karadeniz, “Öncelikli olarak böyle bir güzel coşkulu bir ortamda kendi evimde kıymetli ailemle birlikte olmaktan son derece mutlu ve heyecanlı olduğumu ifade etmek isterim. Sayın ilçe başkanım, teşkilatımızın başkanları, başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve yönetimleri, Cumhur ittifakımızın kıymetli ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, kıymetli çalışkan mahalle muhtarlarımız, dernek başkanları, meslek kuruluşları oda başkanları, basınımızın güzide temsilcileri, teşkilatımıza gönül veren, Tekirdağ’ımızın değerli insanları, sevgili hemşerilerim, hoş geldiniz. 6 Şubat’ta millet olarak asrın en büyük felaketiyle karşılaştık. 11 ilimizi kapsayan bu afette ve devamını ise sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diler, yaralananlara acil şifalar dilerim. Bu süreçte millet olarak, birlik ve beraberliğimize daha güçlü bir şekilde sahip çıkarak, Allah’ın izniyle bu süreçten hep birlikte geleceğiz” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.