Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde yapılan toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Tülin YILDIZ, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Feyza Çağla ORAN ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu MALAK ile Fakülte akademik ve idari personeli katıldı.

Konuşmasında, Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin yardım faaliyetleri konusunda büyük çaba sarfettiğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, katkılarından dolayı fakülte personeli ve öğrencilerine teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. ŞAHİN konuşmasının devamında, Üniversitemizin başarısının artması için akademik yayınların çok önemli olduğuna vurgu yaparken, fakülte akademisyenlerini daha fazla yayın yapmaları konusunda teşvik etti.

Dekan ve Bölüm Başkanları ise öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik ve idari faaliyetler ile gerçekleşmesi planlanan çalışmalardan bahsederek fakültenin bölümlerine ilişkin sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Bilim, Sanat, Hizmet ve Teşvik Ödülleri” değerlendirmesi kapsamında dereceye giren Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenlerine Teşekkür Belgesi takdiminde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.