Devir teslim töreni yapıldı.

Devir teslim töreni yapıldı.

 

AK Parti’den Milletvekilliği Aday adayı olmak için İstifa eden Mestan Özcan, il Başkanlığı görevini Ali Gümüş’e devretti.
AK Parti Tekirdağ İL Başkanı Mestan Özcan, Milletvekilliği Aday adayı olmak için görevinden istifa etmişti.
Tekirdağ İl Başkanlığı görevine AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ali Gümüş atandı.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığına atanan Ali Gümüş için parti binasında devir teslim töreni düzenlendi.
Devir Teslim töreninde konuşan Mestan Özcan, görev aldığı süre boyunca kendisine destek veren tüm partililere teşekkür ederek, şunları kaydetti;” Çok zor bir dönemde göreve geldik. AK Parti’nin daha iyi olması için bir irade ortaya koyduk. Kimseyi ötekileştirmedik. İçeride kavga ve görültünün olmadığı harika bir dönem geçirdik. 3 yılın sonunda yönetim kurulu arkadaşlarımızla haftanın 7 günün partimizle ilgilendik. Vatandaşlarımızın taleplerini yerini getirmek için özveri ile çalıştık. 15 günde bir tüm ilçe başkanlarımızla çeşitli organizasyonlara katıldık. Genel Merkezimizin vermiş olduğu görevleri layıkıyla yerine getirmek için mücadele ettiler. Beraber görev yaptığım ilçe başkanlarıma ve İl Yönetim Kurulu üyelerime çok teşekkür ederim. Bu Makamı Ali Gümüş hak edenlerden biridir. İsmi geçen 4 ismi Ankara’ya gönderdik. Hiçbir tartışmaya mahal vermeden süreci tamamladık. 4 Aday da il Başkanlığına getirebilirdi. Bu Makamı Ali Gümüş hak edenlerden biridir. Seçimlere sayılı günler kaldı. Göreve atanan Ali Gümüş, çok hızlı hareket etmesi gerekiyor. Yükü çağar. Her daim yanındayım. İnşallah AK Parti Tekrar seçimlerden 1. Parti olarak çıkar.”
“Yoğun bir süreç geçireceğiz”
Göreve yeni atana Ali Gümüş ise seçime sayılı günler kaldığına vurgu yaparak;” Milletvekilliği Adaylığı baş vuru sürecinde İL Başkanlığı görevini devir aldım. 26. Dönemde de beraber çalıştık. Mestan Özcan’ın emeklerini hiçbir zaman unutmadım. İL Başkanlığı hizmet yolculuğudur. Görev yapmış tüm il Başkanları yanımızdadır. Mestan Özcan’da yanımızda olacaktır. Bugün emaneti ileride birine teslim etmek üzere alıyoruz. Tuğlalıların üzerine koya koya herkes bu davaya hizmet etmiştir. Hepsinden Allah razı olsun. Biz bunu biraz daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. 14 Mayıs’ta genel seçime gideceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçileri ile birlikte Milletvekilliğini seçeceğiz. Az bir süremiz var. Milletvekilliği süreci olarak başvuru süreci yayımlandı. Başkanımız Mestan Özcan ilk müracaat eden kişi oldu. Çok yoğun bir baş vuru süreci geçireceğiz” şeklinde konuştu.

“En Az 50 aday adayı”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti’den milletvekilliği için en az 50 partilinin aday adayı olacağını söyledi.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, parti binasının önünde İl Yönetimi ve Milletvekilliği Aday adaylığı süreci ile ilgili açıklama yaptı.
Gümüş açıklamasında Aday adayı olarak kişilerin AFAD’da bağış yapma zorunluğu getirildiğini ifade ederek, şunları kaydetti;” Milletvekilliği Aday Adaylarından Erkeklerden 20 bin, Kadın ve 30 yaşa kadar Gençlerden 10 bin ve Engellilerimizden 5 bin olmak üzere AFAD resmi devlet bankaları için bildirilen bağışlar üzerinden adaylıkları kabul edeceğiz. Partimiz aday adaylığı sürecinde tüm müracaatları AFAD’a bağış olarak yönlendirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu teveccühü için teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 50 kişinin AK Partiden Milletvekilliği Aday adayı olacağını biliyoruz. İnşallah aday adaylarımızın sayısı da artar. Bunların da depremzedelere gideceğini de düşündüğümüz için mutlu ve huzurlu olacağız. “
“El ele vereceğiz”
Seçimlere az bir süre kaldığını ve bu süreçte ele ele vererek çalışacaklarını da ifade eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, sözlerini şöyle sürdürdü;” Kuruşundan itibaren kurucular kurulunda Kurucu il Başkanlığından geçmiş dönemdeki il Başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurlarımıza büyük bir vazife düşüyor. Önceki yönetimimiz bugün sona erdi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla bir liste oluşturacağız. Çok kısa bir vaktimiz var. bizim Aday müracaatlarımız Perşembe günü Saat 17:00’da sona erecek. Bize o gün itibariyle yeni yönetim kurulu listemizi Genel Merkezimize takdim edeceğiz. Bu süreden sonra her hangi bir sıfata haiz olmaksızın Partilerimizi eşit kabul ediyoruz. Hep beraber çalışacağız. İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve Milletvekilliği genel seçiminde Meclisin çoğunluğunu kazandığımız ve Cumhurbaşkanımızın da yeniden Ülkemize hizmet yolunda seçeceğiz. El ele gönül gönüle hep birlikte beraber olacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.