NKÜ Şarköy MYO Öğrencileri Deprem Bölgesinde Destek Sağlıyor

NKÜ Şarköy MYO Öğrencileri Deprem Bölgesinde Destek Sağlıyor

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Adem GÖKÇE ve Özge KARTAL ile Aşçılık Programı Öğrencisi Sezer KOÇ, Hatay’da Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu ve İstanbul Avcılar Belediyesi ile entegre bir şekilde oluşturulan Mobil Aşevinde depremzede vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.

NKÜ öğrencileri, Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu koordinasyonunda bölgeye ulaşarak İstanbul Avcılar Belediyesi ile iş birliği çerçevesinde kurulan Mobil Aşevinde depremzede vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.

Öğrencilerimiz ve gönüllü aşçılardan oluşan ekip günde 3 (üç) öğün yemek hazırlayarak her gün 1350 vatandaşımızın sıcak yemek ihtiyaçlarını karşılıyor.

Şarköy MYO Müdürü Öğr. Gör. Serkan AYDIN, “Ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Bu zor günler birlik olmamız; birbirimize destek olmamız gereken günler. Sevgili öğrencilerimize deprem bölgesinde gerçekleştirdikleri bu güzel faaliyetten ötürü çok teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim” şeklinde konuştu.