ÇERKEZKÖY İŞKUR’DAN DEMPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA İSTİHDAM DESTEĞİ

ÇERKEZKÖY İŞKUR’DAN  DEMPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA İSTİHDAM DESTEĞİ

Depremzede Vatandaşlarımıza, İş Ve Meslek Danışmanlığı Ve İstihdam Hizmetleri Tekirdağ İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezimizde Devam Etmektedir.
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illerde yaşayan vatandaşları da etkileyen depremler nedeniyle, farklı illerden Tekirdağ’a taşınan; ancak ikamet adresleri deprem illerindeolan vatandaşlarımızın devam eden ve yeni açılan programlara başvuru yapabilmesi ve iş arama taleplerinin karşılanabilmesi, istihdam edilebilmelerine yönelik hizmetler, Tekirdağ İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi tarafından yürütülmeye devam etmektedir.
Tekirdağ ilimizde ve bölgemizde bulunan depremzede vatandaşların iş arama taleplerini karşılayabilmek amacıyla ilimiz sınırları içerisinde bulunan işverenlerle bağlantıya geçilerek toplu iş görüşmesi düzenlenmiştir. Çerkezköy İŞKUR Hizmet Merkezi’nin ev sahipliğinde yapılan; Teleset Elektromekanik, Gülçek Tekstil ve Tower Grup’un katılımıyla gerçekleşen toplu iş görüşmesinde, depremzede danışanlarımızın istihdama katılmasına katkıda bulunulmuştur.
İşverenler ve depremzede vatandaşlarımızı buluşturarak işe yerleştirme faaliyetlerinin Tekirdağ İŞKUR Çerkezköy Hizmet Merkezi’nde devam edeceğini tüm depremzede vatandaşlarımıza duyurur, İŞKUR olarak her daim iş ve meslek danışmanlığı ve istihdam hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu bildiririz.
Dayanışma ruhuyla bu zorlu günleri aşacağımıza, yaralarımızı sararak depremden zarar gören vatandaşlarımızı ve şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracağımıza inancımız tamdır.