Dolar 19,0270
Euro 20,4978
Altın 1.188,77
BİST 4.906,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 13°C
Çok Bulutlu
Tekirdağ
13°C
Çok Bulutlu
Per 14°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 18°C

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEPREMDEZELERE DAYANIŞMA ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DEPREMDEZELERE DAYANIŞMA ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR
9 Şubat 2023 18:24

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından depremzedelerle dayanışmak ve yaraları sarmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından saha personelleri, sosyal hizmet uzmanları ve AFAD ile görüşülerek oluşturulan ve içerisinde çocuk bezi, bebek maması, temel gıda maddeleri,  biberon, iç çamaşırı, bere, battaniye ve vatandaşlardan gelen yardım kolilerinin bulunduğu tır, deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Başkan Albayrak, “Çalışmalarımızı son depremzede kurtulana kadar sürdüreceğiz”

Yardım tırını denetleyerek yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çalışmalarımızı son depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanana kadar sürdüreceğiz. Tekirdağ’dan deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için güçlü bir dayanışma köprüsü kurduk. Siz değerli hemşehrilerimizin de desteğiyle temel gıda malzemelerinden kıyafete, battaniyeye kadar donattığımız yardım tırlarımızı deprem bölgelerine göndermeye devam ediyoruz. Küçük büyük demeden, imkânları ölçüsünde destek sağlayan vatandaşlarımıza en derin şükranlarımı sunuyorum.” dedi.