KONTEYNER EVLER VE MOBİL TUVALETLER AFET BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

KONTEYNER EVLER VE MOBİL TUVALETLER AFET BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlarımız için Çerkezköy’den 11’inci yardım tırı da afet bölgesine doğru yola çıktı.

7 ADET KONTEYNER EV, 2 ADET DE MOBİL TUVALET

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlarımız için başlatılan yardım kampanyası kapsamında dün 5 tır dolusu acil ihtiyaç malzemesinin deprem bölgesine gönderildiğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bugün de 6 tırı daha deprem bölgesine uğurladık. Bugün gönderdiğimiz 6 tırdan ikisinde acil ihtiyaç malzemeleri yer alıyor. Diğer 4 tırda ise 4 adet 21 metrekarelik 2 odalı, tuvaletli, duş ve mutfak tezgahlı panel konteyner; 3 adet 21 metrekarelik panel konteyner ile 2 adet de çiftli seyyar prefabrik tuvalet bulunuyor. Bugün Atatürk Kültür Merkezimizden uğurladığımız tüm yardım malzemeleri Hatay’ın Defne ilçesine gidiyor” dedi.

YARALARI BİRLİKTE SARIYORUZ

Meydana gelen deprem felaketinin çok büyük olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu felakete Çerkezköy’den destek olan tüm hemşerilerime, bu dayanışma ruhunu gösteren tüm vatandaşlarımıza minnet ve şükran duygularımı iletiyorum. Göçük altında kalarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Göçük altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmaya yönelik çalışmalarda bulunan görevlilerimize, vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. İnşallah göçük altında kalan vatandaşlarımıza sağ salim ulaşılır” ifadelerini kullandı.

YARDIM TOPLAMA NOKTALARIMIZ

Deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyasının devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak AFAD koordinatörlüğünde başlattığımız yardım kampanyası kapsamında vatandaşlarımız yardımları 7 farklı toplama noktasına getirebilirler. Yardım toplama noktalarımızdan Çerkezköy Belediyesi Ana Hizmet Binasıhaftanın 24 saat açık olacaktır. Vatandaşlarımız ayrıca Çerkezköy Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi, Kızılpınar Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi, Bağlık Mahalle Evi ve Veliköy Mahalle Evi noktalarına da saat 22:00’a kadar yardımlarını ulaştırabilirler” açıklamalarında bulundu.