BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR SÜLEYMANPAŞA KARLIK CADDESİ GENİŞLETİLİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR  SÜLEYMANPAŞA KARLIK CADDESİ GENİŞLETİLİYOR

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını büyük bir titizlik içinde mesai mefhumu gözetmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi Karlık Caddesinin genişletilmesi Asri Mezarlık duvarının taşınması işlemi gerçekleştirilecek. İşlem kapsamında Karlık Caddesinin genişletilebilmesi için Asri Mezarlık Duvarı yaklaşık 471 metrelik taş duvar 3 metre içeri alınacak.

Konu hakkında açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın yol ağını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım hizmeti sunmak amacıyla çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarımız 11 ilçemizde eksiksiz sürdürüyoruz. Süleymanpaşa ilçemize bağlı Karlık Caddesinin genişletilebilmesi için Asri Mezarlık Duvarının içeri alınma işlemi yaklaşık 2.015.916.11 TL’dir. Çalışmamızın vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.