TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ TEKİDAĞ ŞUBESİ ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTULAR

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ TEKİDAĞ ŞUBESİ ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi yönetim kurulu 2023 yılı ilk buluşmasını kahvaltı olarak tertipledi. Kahvaltıya yoğun katılım oldu. Tekirdağ NİŞ Bahçede yapılan kahvaltı programına yönetim kurulu başkanı Nural Ülker katılım sağlayan hayırsever dostlara kardeş STK başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Yapılan burs, erzak ve okullarda karşılana ihtiyaçlar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca bu yılın Tekirdağ Türk Kadınlar Birliği Tarafından başlatılan her kadın kendi ihtiyaç giysisini karşılamak üzere dikiş kursu kampanyası başlattıklarını söyledi. Kampanya için kumaş ve dikiş makinası bağışları toplandı. Tekirdağ İyi Parti Milletvekili Enez Kaplan’ın eşi Nilüfer Kaplan ve İYİ parti Kadın Kolları yönetimi olarak dikiş makinası bağışında bulundular.

Başkan Nural Ülker “bu kampanya ile kadınlarımız artık bundan böyle kendi ihtiyaçlarını kendileri dikecekler.” dedi.

Kahvaltıya; Başkan Nural Ülker yönetimi Sebahat Özhan, Tülün Kendir, Figen Uz, Fatma Umurgan Eker, Server Çağlı, Sevim Erdem, Maya Baykal, Nuriye Kabay, Bedia Çevik, Birgül Kemiksiz, Sevgi Atay, Nebiye Ergene, Füsun Eski, Yardım Sevenler dernek başkanı Neslihan Gürcanlar ve yönetimi Neşe Özer, Muzaffer Alpdoğan, Yeşim Başol, Anneler Dernek Başkanı Şükriye Taşseten, S.paşa Yarıma Muh. Çocukları Koruma Der. Başk. Özlem Çıtak, Çevre Der. Başk. Serap Alp, S.paşa Engelsiz Yaşam Derneği Başk.  Birsen Atusay Matcora, T.dağ Kent Kon. Başk. Berrin Başol, İyi parti Kadın kolları yönetimi Pınar Metiner, Ersin Gezeroğlu Bulut, Bahtiyar Gürses Akan, Nezahat Güler, Nebiha Topuzlar, Emine Bozat, Fazilet Doğan, Selime Dİnç ile çok sayıda hayırsever kahvaltıya katıldılar.