TED Tekirdağ Koleji

TED Tekirdağ Koleji

 

Eğitim alanında hızla gelişen Tekirdağ’a yeni bir kolej kuruluyor. Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarından Türk Eğitim Derneği (TED), Tekirdağ Koleji 2023-2024 eğitim öğretim yılında kapılarını açıyor. TED Tekirdağ Koleji’nin tanıtım toplantısı yoğun ilgi gördü.

95 yıllık eğitim deneyimini Türkiye’nin dört bir yanma yaymak hedefinde olan Türk Eğitim Derneği, yeni kampüsü TED Tekirdağ Koleji’nde öğrencilerle buluşmak için gün sayıyor. Kuruluş amacını, maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitime erişimi bulunmayan çocuklara destek olmak, Türk eğitim politikalarına yön vermek ve eğitim anlayışını dünya standartlarına çıkarmak olarak niteleyen TED’in, en büyük hedeflerinden biri de varlık gösterdiği her ilin ve bölgenin, eğitim kalitesini yükseltmek.
TED Tekirdağ Koleji’nin tanıtım toplantısına; Türk Eğitim Derneği Genel Başkam Selçuk Pehlivanoğlu, TED Tekirdağ Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Savaş Bostancı, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile il ve ilçe protokolünden çok sayıda davetli katıldı. TED Tekirdağ Koleji Bahçelievler Mahallesi İtina Sokak No: 4 Süleymanpaşa-Tekirdağ adresinde yer alıyor.