Başkan Yüksel Çınarlı Mahallesi’nde yürütülen projeleri yerinde inceledi

Başkan Yüksel Çınarlı Mahallesi’nde yürütülen projeleri yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Çınarlı Mahallesi’nde yükselen projelerin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çınarlı Mahallesi Taziye Evi ve örnek projelerden biri olan Kadın Yaşam Merkezi projelerinde süren çalışmaları yakından takip eden Başkan Yüksel, görevli personelden bilgi aldı. Yüksel’e Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Karaman ve Muhammet Polat da eşlik etti. Yüksel ayrıca Fatih Sultan Mehmet Han Camii inşaatında da incelemelerde bulundu.

YÜKSEL: “EN KISA SÜREDE HANIMLARIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

İncelemeler sonrasında konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Çınarlı mahallemizde inşası devam eden yatırımlarımızdan, Süleymanpaşa’mızın ilk Kadın Yaşam Merkezi ve Taziye Evi projelerimiz ile Fatih Sultan Mehmet Han Camii inşaatında incelemelerde bulunduk. Çalışmalar hakkında bilgi aldığımız ziyaretimizde ekiplerimize kolaylıklar dileyerek, mahalle sakinlerimizle sohbet etme imkânı yakaladık. Projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak Çınarlı Mahallesi’nde yaşayan hanımlarımız ve mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız,” diye konuştu.

ÇINARLI MAHALLESİ KADIN YAŞAM MERKEZİ HANGİ HİZMETLERİ SUNACAK?

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilçenin üç farklı noktasında inşa edilmesi planlanan Kadın Yaşam Merkezlerinden ilki olan Çınarlı Mahallesi Kadın Yaşam Merkezi, yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, güzellik merkezi, çocuklar için kreş gibi olanakların yanı sıra kadınlara yönelik kişisel gelişim, hobi ve meslek edindirme kursları bulunacak. Ayrıca uzmanlar tarafından hanımlara çeşitli konularda danışmanlık hizmeti sunulacak. Kadınların ev ve iş hayatından bir nebze uzaklaşarak kendilerine vakit ayırabilmeleri ve kendilerini geliştirmeleri için her tür imkâna sahip olacak Kadın Yaşam Merkezi’nin kısa süre içinde tamamlanarak hizmete kazandırılması bekleniyor.