Dolar 23,3834
Euro 25,1530
Altın 1.474,46
BİST 5.626,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 25°C
Çar 26°C

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAPAKLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE SUNULUYOR

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAPAKLI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ HİZMETE SUNULUYOR
26 Ocak 2023 19:26

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ve kentin ihtiyaçlarını göz önüne alan hizmet anlayışı ile daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için proje ve değer üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapımı tamamlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam 27 Ocak Cuma günü saat 16.00’da düzenlenen törenle hizmete sunulacak.

Kapaklı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi bodrum, zemin ve bir normal kattan oluşuyor. İçerisinde spor salonu, fizik tedavi odası, çocuk bakım odası, kafeterya, 4 adet atölye, idari odalar, çok amaçlı salon, yemek odası, 6 adet misafirhane ve bilgisayar atölyesi bulunan merkez 1.711, 25 metrekare yapı inşaat alanına sahip.

Başkan Albayrak: “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, ilçemizde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak.”

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi, ilçemizde çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Biz büyükşehir belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana tüm çalışmalarımızı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdik. Bu anlayış doğrultusunda vatandaşlarımızın huzuru ve konforu için bundan sonra da durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.