Çorlu’da Gökhan Metiner coşkusu …

Çorlu’da Gökhan Metiner coşkusu …

7 Ocak 2023 cumartesi günü yapılacak olan Tekirdağ iyi Parti il kongresinde ekiplerin ortak adayı Gökhan Metiner; #birlikzamani ilçe ziyaretleri kapsamında Çorlu ilçesini ziyaret etti. Çorlu ilçesinde Atatürk anıtı önünde yaklaşık 250 kişilik coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Metiner daha sonra katılımcılarla birlikte toplantı yapacağı salona gitti.
Kalabalık zaman içerisinde o kadar yoğunlaştı ki, salon tıklım tıklım doldu.
Metiner salonda yaptığı konuşmalarda Öncelikle partiyi tüm ilçelerle birlikte yöneteceğini ilçelerin büyük bir ağırlığı olacağını, bunun sadece yönetimde değil, daha sonraki milletvekili ve yerel yönetim seçimlerinde de açıkça görüleceğini belirtti.
Ayrıca ziyaretler esnasında şunu da gördüm ki partimiz genel merkez politikaları konusunda yeterince bilgilendirilmemiştir.
Bu nedenle 7 Ocak’ta bize yetki verildiğinde yapacağımız ilk iş hizmet içi eğitimi ekibimizle birlikte genel merkez politikalarının partilere anlatılması olacaktır. Ayrıca Tekirdağ istatistiklerini incelediğimizde partimizin yeterince yerel ve ulusal basında yer almadığı, bunun telafisi içinde önümüzdeki günlerde gerek Tekirdağ sorunları gerekse Türkiye sorunları ile ilgili ilgili konularda basın açıklamaları ve eylemler yoluyla partimizi ulusal basında da hak ettiği yere taşıyacağız. Ayrıca; Eğitim, sağlık, imar ,yol ve yatırım gibi birçok konunun takipçisi olacağız .7 Ocak kongresinden sonra yeni yönetimle birlikte yeni bir yol haritası çıkarıp, iyi Parti Tekirdağ’da insanımızın duymak istediği şeyleri söyleyecek çalışmaları yapacaktır. Tekirdağ’da Böylece haklı olarak birinci Parti olacağız dedi. Daha sonra sorular cevaplar kısmında da delegelerin sorduğu sorulara doyurucu cevaplar veren Metiner adeta Çorlu il delegelerinden tam not aldı