ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTMADIK

ÖĞRETMENLERİMİZİ UNUTMADIK

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kentimiz genelinde bu ulvi ve yüce mesleği yapan tüm öğretmenlere Çerkezköy Belediyesi tarafından hediye verilerek, Öğretmenler Günü kutlandı.

Çerkezköy’deki eğitim ve öğretim kurumlarında öğretmenlik yapan öğretmenlere Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy Belediyesi tarafından özel hazırlatılan hediyeler dağıtılırken, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı ve Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın saygı ve sevgileri iletildi.
Çerkezköy Belediyesi görevlilerince ilçemizdeki eğitim ve öğretim kurumlarında dağıtılan hediyeler öğretmenlere ulaştırılırken, bu yüce mesleği yerine getiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanarak öğretmenlerimize bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dilendi.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ’NE ZİYARET
Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü makamında ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve başta kentimizde görev yapan öğretmenler olmak üzere bu yüce mesleği memleketimizin dört bir köşesinde ifa eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi.