MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı programını hızlandırdı

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı programını hızlandırdı

Geçtiğimiz günler de MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Süleymanpaşa da ki muhtarlar ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha önce de muhtarlar ile 2 defa daha bir araya gelen Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı bu süreçte programlarının hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.

İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk Muhtarlarımız Mahallerle de ki seslerimiz

Başkan Üretürk yemek programında muhtarlara ;

“Mahallelerimiz deki sesler sizlersiniz. Her türlü istekleri bizlere iletebilirsiniz. Bizler her zaman buradayız. Telefonum tüm Muhtarlarıma 7/24 açıktır. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar mahalle ziyaretlerimizi düzenli olarak gerçekleştirdik. Önümüzde ki süreçte de kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere tüm mahallelerimize düzenli olarak ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Şu an da MHP olarak ‘Köyüm Benim’ Temalı sohbet programlarımız Genel Merkezimizin talimatı ile gerçekleşmektedir. Fakat Tekirdağ’ımız Büyükşehir olması nedeni ile bu bölgede programımız gerçekleşmese de bizler her zaman Kırsal mahallerimizde bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz.”

Sözleri ile konuşmasını gerçekleştirdi.

Muhtarlar programdan memnuniyet duydular

Süleymanpaşa Mahalle Muhtarlarımız program ile güzel dileklerini, isteklerini ve önerilerine dile getirerek, bu şekilde gerçekleşen programların Mahallelerinde ki istekleri iletmek konusunda faydalı olduğunu, Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına ve İlçe Başkanın teşekkürlerini ileterek beraberce fotoğraf ardından programı tamamladılar.
blank

blank