BAŞKAN AKAY’DAN SERVİSÇİLER ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN  AKAY’DAN SERVİSÇİLER ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Vahap Akay, yeni kurulan Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ
Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi M. Henifi Karataş ile birlikte Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nı ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, Oda Başkanı Aşkın Gündoğdu ve yönetimi tarafından karşılandı. Yeni kurulanTekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’nın Çerkezköy ve Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkanımız Vahap Akay, ziyarette S ve J plaka sahibi servis esnafının talep ve önerilerini dinledi. Başkanımız Akay, Aşkın Gündoğdu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu, “Belediye Başkanımız Vahap Akay, her zaman her platformda servis esnafımızın en büyük destekçisi olmuştur. Bu vesile ile hem nazik ziyareti hem de destekleri için tüm servis esnafımız adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret sonunda Başkanımız Akay, Tekirdağ Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.