NKÜ’de ‘Uluslararası Proje ve Fon Kaynaklarının Tanıtımı’ Adlı Etkinlik Düzenlendi

NKÜ’de ‘Uluslararası Proje ve Fon Kaynaklarının Tanıtımı’ Adlı Etkinlik Düzenlendi
blank

 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Proje Ofisi Koordinatörlüğü tarafından 4 Nisan 2023 tarihinde Akademik Etkinlikler Komisyonunun Etkinlik Takvimi Çerçevesinde Zoom platformuüzerinden çevrim içi “Uluslararası Proje ve Fon Kaynaklarının Tanıtımı” adlı etkinlik düzenlendi.

Uluslararası Proje ve Fon Kaynaklarının Tanıtımı programının açılış konuşmasını Akademik Etkinlikler Komisyon Başkanı Öğr. Gör. Dr. Suzan DENİZ yaptı. Programda konuşmacı olan Proje Ofisi Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN AB Çerçeve Programları, Ufuk Avrupa Çağrıları, InterregNextSınırötesi İşbirliği Programları, Erasmus+ Ülke ve Komisyon Merkezli Projeler hakkında sunum yaparak, başvuru ve değerlendirmelere ilişkin örnekler verdi.

Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN ayrıca Erasmus+ proje ve InterregNext başvurularındaki yeniliklerden bahsederek 2023 yılında açılan yeni çağrı başlıklarını paylaştı. Bu kapsamda, proje türüne özel değerlendirme kriterleri ve başvurularda en sık karşılaşılan sorunlar ele alındı. Yabancı Diller Yüksekokulu akademisyenlerinin ve araştırmacıların yoğun katılımı ile gerçekleşen program soru cevap kısmının ardından son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.