Baba Oğul Spora Tam Destek Veriyor

Baba Oğul Spora Tam Destek Veriyor

Tekirdağ Süleymanpaşa’nın gözde sanayi esnaflarından birisi olan Sebahattin Tirakioğlu, kendisi gibi yardımsever ve sevilen bir evlat yetiştirmenin gururunu yaşıyor. Baba Tirakioğlu birlikte çalıştığı oğlun Soner’in bir futbol kulübü kurması ve gençlere spor yapma imkanı sağlamasından dolayı oldukça mutlu.

Tekirdağ spor ve siyaset camiasında sevilen birisi olan Sebahattin Tirakioğlu’nin sanayide birlikte çalıştığı oğlu Soner Tirakioğlu kurduğu futbol takımı ile adından kısa sürede söz ettirmeyi başardı. Çeşitli kulüplere yaptığı desteğin yanı sıra kurduğu Aslanspor ile amatör futbol dünyasına adım atan Tirakioğlu köyler arasında yapılacak turnuvalarda da var olduklarını bildirdi.

UZUN VADELİ BİR PROJE

Uzun vadeli sürdürülebilir bir proje olarak başladıkları futbol kulübünde gençlerin spor yapmasını isteyen Tirakioğlu baba-oğul Süleymanpaşa’da başka bir nefes olacaklarını belirtti. Soner Tirakioğlu, “Amacımız gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve spor ile birlikte sosyal yaşama daha aktif katkı sağlamalarını öncülük etmek. Gençlere ne kadar bu tür alanlar açarsak geleceğimizi o kadar garanti altına almış oluruz” dedi.

EVLAT İLE GURUR DUYUYORUM

Baba Sebahattin Tirakioğlu ise oğlunun bu tür bir girişimini her zaman desteklediğini aktardı. Baba Tirakioğlu, “Biz günlük yaşam içerisinde çoğu şeyi kaçırabiliyoruz. Ancak gençler çok daha fazla aktif olabiliyorlar. Oğlum Soner de zaman zaman spor kulüplerine destek oluyor. Bunun yanı sıra bir kulüp kurarak gençleri böyle bir imkan sağlaması beni son derece memnun etti. Kendisi ile gurur duyuyorum” diye konuştu.