Teknofest Kapsamında Proje Yazma Eğitimi Verildi

Teknofest Kapsamında Proje Yazma Eğitimi Verildi

Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi iş birliğiyle Tekirdağ’dan Teknofest’e katılmak üzere hazırlanan ekiplere 8-9 Şubat 2024 tarihlerinde proje yazma eğitimi verildi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşen eğitime Tekirdağ il genelinde görev yapan öğretmenler ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri katıldı. 58 kişinin katılım sağladığı eğitimde, proje yazma teknikleri, ekip oluşturma, ekip yönetimi ve birlikteliği ile proje yazma sürecinde yaşanabilecek olumlu ve olumsuz durumlar hakkında bilgi verildi.

Teknofest, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

İlki 2018’de gerçekleştirilen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yaparak toplumda teknolojiye olan ilgiyi artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten ve geliştiren bir topluma dönüşmesi konusunda farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.