Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak.

Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak.

Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak.

 

J.Motosikletli Asayiş ve J.Motosikletli Trafik Timlerince 24.02.2023 günü Kızılpınar Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında bir metruk bina içerisinde yapılan kontrolde, M.A. S.Y. S.G. T.Y. ve Ş.G. isimli şahısların bina içerisinde toplu olarak bulundukları görülmüş olup yapılan kontrolde 10 gr ağırlığında uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ve 3 adet içme aparatı ele geçirilmiştir .

 

Hayrabolu/Kadriye  Mahallesinde  Ş.E, H.K ve  M.K isimli şahısların araç ve üst aramalarında 1 sigsauer marka 9mm tabanca, 1  deserteagle 9mm tabanca,1  adet AZA marka ruhsatız pompalı tüfek ele geçirilmiştir. M.K isimli şahsa İdari para cezası uygulanmıştır.

 

 

 

 

KONU: Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Ve Kullanmak (TCK-191)

 

 

Süleymanpaşa/100.Yıl Mahallesinde H.K. isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu duyumu alınması üzerine 24.01.2023 günü KOM/İSTH Ş.Md.lükleri ve KumbağJ.Krk.K.lığı ekiplerince yapılan arama neticesinde;

(5) gram metamfetamin,

(5) adet sentetik hap,

(2) gram kenevir tohumu ve

(3) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.