Vali Yıldırım Saray’da yardım çalışmalarını inceledi

Vali Yıldırım Saray’da yardım çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardımların toplandığı ve tasnif edildiği Saray Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

VALİ YILDIRIM’DAN ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ’NE ZİYARET
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından depremden zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere Tekirdağ Valiliği, SarayKaymakamlığı, AFAD koordinasyonunda SarayBelediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına Saray halkı yoğun ilgi gösterdi.
Vali Aziz Yıldırım, depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardımların toplandığı, paketlendiği ve tasnif edildiği Saray Atatürk Kültür Merkezi’ni Perşembe günü ziyaret etti. Vali Aziz Yıldırım’ın ziyaretinde Saray Kaymakamı Adem Ünal, Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören ve ilçe protokolü hazır bulundu. Vali Yıldırım yardım toplama çalışmalarını yerinde inceleyerek, Saray Kaymakamı Adem Ünal ve Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören’den bilgi aldı.
VALİ YILDIRIM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNÜ TEBRİK ETTİ
Çalışmalar hakkında Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören’den bilgi alan Vali Aziz Yıldırım, projede emeği geçen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören ve ekibine teşekkür ederek tebrik etti.