CHP KÖYDE DE KENTTE DE HEP BİRLİKTE

CHP KÖYDE DE KENTTE DE HEP BİRLİKTE

CHP Şubat ayının ilk günü İl Başkanı Volkan Nallar, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolları örgütü ile birlikte Karacakılavuz, Banarlı, Osmanlı, Bıyıkali ve Yağcı mahallelerine bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ziyaret edilen yerlerde mahalle sakinleri ve özellikle tarım-hayvancılıkla uğraşan üreticilerin yaşamış oldukları sorunlar hakkında bilgi alındı ve CHP iktidarında uygulanacak çözümler anlatıldı. Ziyaretler kapsamında tarımsal üretim maliyetlerinin yüksek olmasından dert yanan üreticilerin ve gıda fiyatlarındaki artıştan şikayet eden vatandaşların genel seçimlerin bir an önce yapılması konusundaki temennileri not edildi.
CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli: ‘CHP hem Süleymanpaşa’da hem Tekirdağımızın diğer ilçelerinde ara vermeden çalışmalarına devam ediyor, partimiz hem köyde hem kentte her daim olduğu gibi var olmaya devam edecektir’ dedi.