Tekirdağ’da Kış Okulları Başladı

Tekirdağ’da Kış Okulları Başladı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Nair ara tatilde başlayan ” Kış Okulları” projesi kapsamında eğitim öğretime devam eden okullardan Tekirdağ Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret ederek öğrenciler ile buluştu.

Milli Eğitim Bakanlığı ara tatilde öğrencilerin eğlenerek öğrenmesi ve verilen ara tatilde öğrencilere yeni imkanlar sağlamak amacıyla tüm okullarda kursları başlattı.

Tekirdağ Bilim Sanat Merkezinde İlkokuldan ortaöğretim düzeyine kadar tüm öğrenciler için açılan kurslarda ,Yaratıcı, Yazarlık, Yenilikçi Tarih, Akıl Oyunları ,Müzik alanlarında atölye çalışmaları yapılıyor.

Yapılan çalışmaları yerinde izleyen İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Nair’in Tekirdağ Bilim Sanat Merkezi ziyaretinde Süleymanpaşa İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Önder Atik ve okul yöneticileri hazır bulundu.

İl Millî Eğitim Müdür Vekili Abdullah Nair yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek geleceğin teminatı olan çocuklarımızın düşünen, keşfeden ,inşa eden bireyler olarak yetişmeleri için hepimiz sahadayız.

Yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımızın eğitiminde görev alan tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederim dedi.