Başkan Yüksel KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre’yi ağırladı

Başkan Yüksel KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre’yi ağırladı
blank

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’yi ağırladı.

Türkiye’de gerçekleştirdiği ziyaret programları kapsamında Tekirdağ’a gelen Töre’yi Tarihi Belediye Binasında misafir eden Başkan Yüksel, Meclis Başkanı Töre ile fikir alışverişi yaparak istişarede bulundu.

ESNAF ZİYARETİ VE ŞEHİR TURU

Yüksel, Töre ile birlikte Çanakkale Şehitliği ve çarşı esnafını da ziyaret etti. KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre’nin Tekirdağ Valiliği ziyaretinde ve Namık Kemal Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Milli Davamız Kıbrıs ve Mavi Vatan konferansında da yalnız bırakmayan Yüksel, ziyaretlerinden ötürü Töre’ye teşekkür etti.

YÜKSEL: “SAYIN TÖRE’YE ZİYARETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre’nin temasları ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Ülkemizi ziyareti kapsamında şehrimizde misafir ettiğimiz KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanımız Sayın Zorlu Töre’yi Tarihi belediye binamızda ağırladık. Sn. Meclis Başkanı ile istişare ve fikir alışverişinde bulunarak, günün anısına şehrimizin yerel ürünlerinden oluşan hediyelerimizi takdim ettik. Valilik ziyaretinde de hazır bulunduğumuz dost ve kardeş ülke KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanına, şahsını şehrimizde ağırlamaktan onur duyduğumuzu ilettik. KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sn. Zorlu Töre’ye, şehrimizde gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarda eşlik ederek, Çanakkale Şehitliği ve şehrimizin tarihi yapıları ile camilerini ziyaret ettik; Tekirdağ ve Süleymanpaşa tarihi hakkında bilgi verdiğimiz kıymetli konuğumuzla, çarşı ve Atlas Pasajı esnafımızı selamladık. Namık Kemal Üniversitesi’nde gerçekleşen ‘Milli Davamız Kıbrıs ve Mavi Vatan’ konferansında hitaplarını dinlediğimiz KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sn. Zorlu Töre’ye, verdiği bilgiler ve ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum,” diye konuştu.