Dolar 23,3834
Euro 25,1530
Altın 1.474,46
BİST 5.626,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 25°C
Çar 26°C

Keşan DOÇEK Voleybol Takımının bu haftaki konuğu Süleymanpaşa Belediyesi Voleybol Takımı oldu.

Keşan DOÇEK Voleybol Takımının bu haftaki konuğu Süleymanpaşa Belediyesi Voleybol Takımı oldu.
19 Ocak 2023 19:53

Keşan Lisesi Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşma Keşan DOÇEK’in 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın başlama vuruşunu yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU “her iki takıma da başarılar dileyerek, spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini” söyledi.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kenan TAŞKIN kaptanlığında sahaya çıkan konuk ekip centilmence hareketleriyle seyirciler tarafından büyük alkış aldı.

Seyircilerin her iki takımın da yapmış olduğu estetik hareketleri tezahüratlarıyla desteklediği karşılaşma sonrası konuk takıma ikramlarda bulunuldu ve gelecek maçlar için planlamalar yapıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Takım Kaptanı Fen İşleri Müdürü Kenan TAŞKIN, “Çok güzel bir maç oldu, konukseverlikleri ve centilmence destekleri nedeniyle Büyük DOÇEK ailesine teşekkür ediyoruz, dedi

Keşan DOÇEK Başkanı Hakan EŞME, Sporun günümüzde gittikçe unutulan dostluk, arkadaşlık ve sosyal köprüleri oluşturma gibi centilmence değerlerini voleybol takımı olarak yaşatmak istediklerini, yensek de yenilsek de her durumda dostluğun kazanacağı maçlar yaptıklarını, belirterek, bu güzel dostluk maçı için Süleymanpaşa Belediyesi Voleybol Takımı Kaptanı Kenan TAŞKIN nezdinde Süleymanpaşa Belediye Başkanı sayın Cüneyt YÜKSEL’e ve takım oyuncularına, Keşan Belediye Başkanı sayın Mustafa HELVACIOĞLU’na, maçı izlemeye gelen Yazı İşleri Müdürü Soner AKGÜN ve Başkan Yardımcısı Bülent GÜNSAL’a  ve tribünlerde her iki takıma da destek olan “Büyük DOÇEK Ailesi”ne teşekkür etti.

DOÇEK Voleybol Sorumlusu Fatih DUMAN, “Yine heyecanlı geçen sıkı bir maç yaşadıklarını, takımların başa baş mücadelesinin oyun keyfini de arttırdığını ve asıl önemlisinin centilmence ve sporun ruhuna uygun hareketlerle dostluğun kazandığı bir karşılaşma olduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde yeni karşılaşmalarla çalışmalarını sürdüreceklerini, ifade etti.