TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARINDA GÖREV ALMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARINDA GÖREV ALMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

Cumhuriyet ilkeleri ışığında şehrin kültürel yapısına katkı sağlamak, tiyatro sanatını yaygınlaştırmak ve evrensel değerlere sahip bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla kuruluş aşaması tamamlanan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında görev almak isteyenler için başvuru süreci başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir tiyatrolarında oyuncu ve teknik ekip olarak görev almak isteyenler,www.tiyatro.tekirdag.bel.tr internet adresinden personel alımı ile ilgili gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Şehir Tiyatroları projesini hayata geçiriyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağımız 2023 yılı içerisinde bir büyük hizmeti daha vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Tüm sanat dallarını kapsamaya çalışan, bireysel ve toplumsal değerleri temel alan özgün sanat eserleri üretmek üzere her zaman güzeli ve iyiyi aramak için yola çıkan ve her durumda köklerinden beslenip evrensele ulaşmak için devamlı gelişmeyi amaçlayan bir sanat kurumu olmasını hedeflediğimiz Şehir Tiyatrolarında görev almak isteyen vatandaşlarımız, www.tiyatro.tekirdag.bel.tr internet adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirler. Şehir Tiyatroları kadrosuna katılacak tüm sanatçılarımızın, Cumhuriyet değerleri ışığında tiyatromuzu en üst seviyeye taşıyacaklarına inanıyor, şehir tiyatrolarının başta tüm tiyatro ve sanatseverler olmak üzere halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.