Varma, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hayatımızdan bir yılı daha geride bıraktık.

Varma, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hayatımızdan bir yılı daha geride bıraktık.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Olan 2023, Türk milletinin 21. Yüzyıla Mührünü Vuracağı Yeni Bir Başlangıç Olacaktır.
Türk Eğitim-Sen Tekirdağ Başkanı Kamuran Varma, 2023 yılından beklentilerini dile getiren bir mesaj yayınladı. Çalışanların ekonomik baskılardan kurtulduğu ve daha huzurlu çalışma ortamlarının tesis edildiği yeni bir yıl dileyen Varma, bunun ön koşulunun da, kamu çalışanlarının büyüyen ekonomi ve artan milli gelirden hak ettiğini alması ve liyakatin esas alındığı kamusal yönetim anlayışının her kademede yerleştirilmesiyle mümkün olacağını söyledi.
Varma, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Hayatımızdan bir yılı daha geride bıraktık.
Aziz milletimizin, kamu çalışanlarının ve kıymetli üyelerimizin yeni yılını tebrik ediyorum.
Çalışanların ekonomik baskılardan kurtulduğu ve daha huzurlu çalışma ortamlarının tesis edildiği yeni bir yıl diliyorum.
Bunun ön koşulu da hiç şüphesiz, kamu çalışanlarının büyüyen ekonomi ve artan milli gelirden hak ettiğini alması ve liyakatin esas alındığı kamusal yönetim anlayışının her kademede yerleştirilmesiyle mümkün olacaktır.
Öte yandan; geride bıraktığımız senede üzüntü, endişe ve ibretle şahit olduk ki, gönül coğrafyamız başta olmak üzere, dünyanın birçok yerinde insan hakları ihlalleri yaşandı.
Suriye’den Ukrayna’ya Karabağ’dan Doğu Türkistan ve Irak’a kadar dört bir yanda yaşanan işgal, çatışma ve toplumsal dramların yeni dönemde sona ermesi en büyük temennimizdir.
Ayrıca ve özellikle; Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023’ün, ülkemizin daha müreffeh, devletimizin daha güçlü olacağı ve Türk milletinin 21. Yüzyıla mührünü vuracağı yeni bir başlangıç olacağına dair inanç ve ümidimizi memnuniyetle ifade ediyorum.
Değerli kamu çalışanları, kıymetli meslektaşlarım;
Her biriniz için, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzur, sağlık ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum.”

Kamuran Varma
Türk Eğitim-Sen
Tekirdağ ŞbBşk