Vali Aziz Yıldırım Yılın Son Gününde Görevi Başında Bulunan Personellerle Bir Araya Geldi

Vali Aziz Yıldırım Yılın Son Gününde Görevi Başında Bulunan Personellerle Bir Araya Geldi

Vali Aziz Yıldırım yılın son gününde görevi başında bulunan personellerle Tarihi Valilik Binası önünde bir araya geldi.

Vali Yıldırım görevi başında bulunan Polis, Jandarma, AFAD, İtfaiye, Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Zabıta ve sağlık personelleri ile selamlaşarak yeni yıllarını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Yıldırım; “Az sonra 2022 takvim yılı olarak bitecek 2023 yılına gireceğiz hep birlikte. 2023 bizler için çok daha farklı bir öneme sahip bütün dünyada. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunun 100. yıldönümü.

Bu akşam bütün bir Tekirdağ’da Emniyetten, Jandarmadan, Sahil Güvenlikten, AFAD’dan, UMKE’den, 112 Acil Cağrı Merkezi’nden, İtfaiye’den arkadaşlarımız görev başındalar. 3605 personelimiz şu anda görev yapıyorlar ve sabaha kadar görevlerini devam ettirecekler. Önemli olan Tekirdağlılarımızın huzur içerisinde yılbaşı gecelerini geçirmeleridir.

Herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum. Tüm arkadaşlarımıza hem çalışma hayatlarında hem özel hayatlarında başarılar diliyorum. Hem Türkiye için hem Tekirdağ için hem bütün dünya ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.” dedi.

Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Sahil Güvenlik 88 Komutanı S. G. Yüzbaşı Burak Akanpınar, AFAD Müdürü Recep Erol eşlik etti.