CANDAN YÜCEER’İN 2023 YENİ YIL MESAJI

CANDAN YÜCEER’İN 2023 YENİ YIL MESAJI

Ekonomik olarak ülkemizin ve vatandaşlarımızın, esnafın, çiftçinin, emekçinin, emeklinin sorunlarının daha da ağırlaştığı, demokrasiye ağır darbe vurulduğu bir yılı daha geride bıraktık. 2022 yılında da Cumhuriyet Halk Partisi olarak kadınların, çocukların, yaşlıların, engellilerin, işçilerin, yoksulların dertlerini etmeyenlere karşı emeği, hoşgörüyü, üretmeyi, eşitliği savunmaya devam ettik. 2022 yılını tüm olumsuzluklara rağmen uğurlarken yeni yıla umutlarımızı tazeleyerek güçlenerek giriyoruz. Şimdi önümüzde yepyeni bir yıl var. Geleceğe dair umutlarımızı 2023 yılına taşıyoruz. 2023 yılının halkın iktidarının müjdecisi, umudun başladığı bir yıl olacağına inancım tam.

Umutlarımızla birlikte yurttaşlarımızın sorunlarını çözmek için gündemi canlı tutmaya devam edeceğiz. 2023 yılında vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek yerine, kendilerinin ve yandaşlarının zenginleşmesi için çaba harcayanlarla mücadelemizi sürdüreceğiz.

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı olana 2023 yılında da geçmişte olduğu gibi çok sayıda sıkıntıya birlikte göğüs gerip, Cumhuriyetimizin değerlerini bir adım daha ileriye taşıyacağız. 2023 yılı demokrasinin, adaletin, hukukun üstünlüğünün, liyakatin ve demokratik taleplerin yükseleceği bir yıl olacak. 2023 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzur, bolluk ve bereket getireceğine duyduğum inançla ülkemizin ve Tekirdağlı hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. 2023’de her şey daha da güzel olacak çünkü “Geliyor Gelmekte Olan!”