TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ VE AK PARTİ MKYK ÜYESİ MUSTAFA YEL’İN YENİ YIL MESAJI

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ VE AK PARTİ MKYK ÜYESİ MUSTAFA YEL’İN YENİ YIL MESAJI

Acı olayları, güzel anıları ve sevinçleriyle dolu bir yılı daha geride bırakıyor, yeni bir yıla giriyoruz. 2022 yılında yaşadığımız olağanüstü zorluklara rağmen Türkiye’yi yarınlara taşıyacak çok değerli ve önemli adımlar attık. Bu yürüyüşte aziz milletimizle birlikte yol almanın güvencesini ve gururunu yaşadık. Liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti’nin bu süreçleri hem ülke içinde hem de ülke dışında kendi kendine atlatacak güce sahip olduğunu görmenin de haklı onuru ve gururunu yaşadık.

2022 yılında Ülkemizde ve Tekirdağ’ımızda önemli hizmetlere imza attık ve atmaya gayret gösterdik. Yıl boyunca tüm hemşerilerimizle hem seçim bölgemizde hem de Gazi Meclisimiz çatısı altında bir arada olmaya çalıştık. 2022 yılında milletimizden aldığımız destekle elde ettiğimiz başarıları 2023 yılında da Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde sürdürmeye, Güçlü ve Büyük Türkiye idealimiz için vatandaşlarımızın dua ve desteğiyle tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının başta İslam Âlemine, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, esenlik ve refah getirmesini, umutların çoğaldığı, huzurun ve bereketin daim olduğu, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olması temennisi ile Tekirdağlı hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor; selam ve saygılarımı sunuyorum.