YENİ YIL MESAJI

YENİ YIL MESAJI
blank

 

 

Yeni umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle yeni bir yıla hep birlikte girmenin mutluluğu içerisindeyiz. Olumlu ve olumsuz gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2022 yılını geride bırakırken en büyük değerimiz olan Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğinin 2023 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine, halkımızı daha güzel, daha müreffeh, daha mutlu yarınların beklediğine olan inancımız tamdır.

Geride kalan bir yılın muhasebesini yaparken, 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

2022 yılında hayata geçirilen ve devam edilen projelerle Tekirdağ’ın kalkınması, gelişmesi için önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Yaşanan bütün bu gelişmelerde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Meclis Başkanımız Sayın Prof. Dr. MustafaŞentop’a,  Sayın Bakanlarımıza şükranlarımı arz ediyor; Milletvekillerimize, yerel yönetimlere, STK’lara, sanayicimize, kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine, basınımıza ve diğer emeği geçenlere teşekkürü bir borç biliyorum.

Marmara’nın incisi, Trakya’nın mavi gözlü şehriTekirdağ’ın daha fazlagelişmesi, daha fazlakalkınması,daha iyi tanıtılması,marka kent olması, bölgenin veülkemizin en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline gelmesi için yaptığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecek.

Vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içerisinde girebilmeleri için her türlü tedbiri aldık. Yılın son günü ve gecesinde Polisimiz, Jandarmamız, AFAD, sağlık kuruluşlarımız ve yerel yönetimler, Valiliğimiz koordinasyonunda görev başında olacaklardır.

Bu vesileyle, yeni yılın Ülkemize, Milletimize, tüm insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Toplumsal hayatımızda daima barışın, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olması dileklerimle, tüm vatandaşlarımızın, her kademedeki kamu görevlilerinin ve değerli basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Nice güzel yıllara… Hep birlikte…