Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı “Bizbize Yeteriz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı “Bizbize Yeteriz” dedi

MHP Süleymanpaşa ilçe başkanlığı 08/12/2022 Perşembe günü esnafa ile beraber olarak birlik ve beraberlik duygusunu bir kez daha Süleymanpaşa’da hissettirdi.

Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı sürekli olarak yerel esnafa desteklerini açıklayarak pandemi döneminde de yerel esnafa destek kampanyası gerçekleştirmişti. Yine son dönemde zincir marketlerin fahiş fiyat politikalarına karşı durduğunu Genel Merkez grup toplantısında Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli gündeme taşımıştı.

Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Tekira AVM önünde basın açıklaması yaptı

MHP Süleymanpaşa ilçe başkanlığı bugün Tekirda AVM önünde İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber esnaf ziyaretlerinin ardından açıklamada bulundular.

Başkan Hüseyin Üretürk yaptığı açıklamada;

” KIYMETLİ HEMŞERİLERİM ;

Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli ‘nin grup toplantısında gündeme taşıdığı zincir marketlerin fahiş fiyat politikaları muhattapların maşalarının verdiği ahlaksız ve onursuz cevaplar ile devam etti. Halkımızı bilgisiz, cahil ve koyun olarak gördüklerini ekranlarda haykırdılar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler halkın sorunlarını ayrım gözetmeksizin dile getirmeye devam edeceğiz ve sorunların çözümünde gücümüzün yettiğinden daha çok mücadele vereceğiz .

Kıymetli Hemşerilerim,

Sizi Ahilik Kültürü ile yoğurulmuş , Süleymanpaşa ‘ ya Tekirdağ ‘ a ve Türkiye ‘ ye katma değer kazandıran ; kapı komşumuz Hasan abi, bize evini açan Ayşe teyze ,iş yeri komşumuz Süleyman amca hepsini topladığımızda Süleymanpaşa ‘ nın dürüst ve namuslu esnaflarına sahip çıkmaya davet ediyorum .Halka üstten bakan aklı ile dalga geçen , Müpzetellere Süleymanpaşa ‘ nın en güzel cevabı bu olucaktır.

Biz , bizim gibi bizden olana sahip çıkıyoruz.
Biz bize yeteriz . ”

Sözleri ile açıklamasını tamamladı.