TÜB 10. Yıl Etkinlikleri Kapsamında NKÜ’de Münazara Yarışması Düzenlendi

TÜB 10. Yıl Etkinlikleri Kapsamında NKÜ’de Münazara Yarışması Düzenlendi

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 10. yıl etkinlikleri kapsamında 02 Aralık 2022 tarihinde saat 13.30’da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin ev sahipliğinde NKÜ Hukuk Meclisi topluluğu tarafından organize edilen NKÜ Hukuk Fakültesi-KLÜ Hukuk Fakültesi münazaralarının final etkinliği gerçekleştirildi.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinliğin açılış konuşması TÜB Dönem Başkanı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN tarafından gerçekleştirildi. Münazara jürisinde NKÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY, Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Hukuk Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selda ÇAĞLAR ve Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU yer aldı.
NKÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinden Hayat GÜL, Zeynep Sıla ÇARDAKBAŞI, Selim GÜNDE ve Berkan KAPLAN, KLÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerinden Hakan TAŞKIRAN, Batuhan Berat OKTAY, Burak ÖZBEK, Baran ÖZTÜRK münazır olarak katıldı.
Hükümet açılış, Hükümet Kapanış, Muhalefet Açılış ve Muhalefet Kapanış olmak üzere 4 takım halinde yarışan NKÜ Hukuk ve KLÜ Hukuk Fakülteleri öğrencileri arasında en iyi konuşmacı NKÜ Hukuk Fakültesi öğrencisi Zeynep Sıla ÇARDAKBAŞI olurken en iyi takım ise Hükümet Kapanış grubu seçildi.Jüri üyelerine teşekkür belgelerinin takdimiyle program sona erdi.