VOLKAN NALLAR ADAYLIK AÇIKLAMASI

VOLKAN NALLAR ADAYLIK AÇIKLAMASI

Çok Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Ailem ve Tekirdağ’lı Hemşehrilerim;
Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma ve ülkemizin en köklü partisi olma gibi sahip olduğu ayrıcalıklı tarihsel miraslarıyla, geleneğini ve temellerini en iyi şekilde temsil eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir ferdi olarak sizlere sesleniyorum.
blank

Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak, sosyal adaleti ve eşitliği sağlamak, hak ve özgürlükleri sonuna kadar savunmak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı
“Hak Hukuk Adalet” yürüyüşünü amacına ulaşıncaya kadar devam ettirmek en temel hedeflerimizden birisidir.
Siyasette istişareyi, nezaketi, centilmenliği ve iş birliğini ilke olarak benimseyerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemizi hızla felakete sürükleyen doğal sonuçlarına, yani; ekonomide iflasa, iç ve dış politikada itibarsızlaşmaya, kamu kurum ve kadrolarındaki çürümeye, yaşanan sosyolojik ve psikolojik çöküntüye dur demek için Millet İttifakımızın değerli ortakları ile uyum içerisinde ve kararlılıkla çalışmaya söz veriyoruz.

Bugünden itibaren seçim öncesi, seçim dönemi, seçim günü ve seçim sonrası olmak üzere önümüzdeki tüm süreçlerde istişareye önem veren anlayışımızla birlikte partimizin, ailemizin tüm üyeleri ile el ele, kol kola ve omuz omuza çalışmaya hazırız.
Ülkemizi, hemen her alanda içine sürüklendiği bu krizlerden düzlüğe çıkarana ve her bir insanımızın rahat bir nefes alacağı günleri birlikte kurana dek; mücadelemiz ve çalışmalarımız hedef ve ilkelerimiz doğrultusunda ilerleyecektir.
Mücadelemizin her anında partimizin kurucusu, Ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin ışığında hareket edeceğimize söz veriyoruz!
Bu inançla partimizde 4 Aralık 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan Olağanüstü İl Kongresi’nde İl Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum.
Geliyor Gelmekte Olan!