KARATE TAKIMI ŞAMPİYONADAN 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

KARATE TAKIMI  ŞAMPİYONADAN 2 MADALYA İLE DÖNDÜ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı,elde ettiği başarılarla kentimize gurur yaşatmaya devam ediyor.
14-16 Ekim tarihlerinde 25 ülkeden 1100 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 12. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı’nın da mücadele ettiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Sporcularımız şampiyonadan 1 altın ve 1 bronz madalya ile dönerek bir kez daha Çerkezköy’ümüzü başarıyla temsil ettiler” dedi.
25 ülkeden 1100 sporcunun katılımıyla İstanbul Hakkı Başar Spor Salonu’nda düzenlenen 12. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası’nda antrenör Murat Kıroğlu yönetiminde mücadele eden takımımız İşitme Engelliler Kata kategorisinde 1’inci, 75 kg Kumite kategorisinde de 3’üncü oldu.
Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Başkanımız Vahap Akay, “Bu vesile ile İşitme Engelliler Kata kategorisinde altın madalya kazanan sporcumuz Sabri Kıroğlu ile 75 kg Kumite kategorisinde bronz madalya kazanan sporcumuz Recep Emrin Eren’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca kulüp yönetimimize ve antrenörlerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.