TRAKYA BİRLİK GENEL KURULU YAPILDI

TRAKYA BİRLİK GENEL KURULU YAPILDI

Birliğimizin 2021/2022 İş yılı seçimli genel kurulu, 11.01.2023 Çarşamba günü Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda, 48 kooperatifimizin Kasım ayında gerçekleştirdiği genel kurullarında Birlik Temsilciliğine seçilen 298 temsilcinin katılımıyla Birlik ruhunun en güzel örneği sergilenerek gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Şafak KIRBİÇ, geçtiğimiz iş yılı ve içerisinde bulunduğumuz iş yıllarının genel değerlendirmesini yaparak gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hakkında genel kurula bilgi verdi. Konuşmasının sonunda yapılacak olan genel kurulun ortaklarımıza, kurumumuza ve Ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Genel Kurulda Divan Başkanlığı’na Durgut ERSOY (Pehlivanköy Koop.), Başkan Vekilliği’ne Levent KIZILTAN (Gelibolu Koop.), Katip Üyeliklere Göksel BAYTOK (Babaeski Koop.) ve Yaşar ŞENTÜRK (Hayrabolu Koop.), seçildi.

Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşından sonra, Gündem Maddelerinin sırasıyla okunarak oylanmasından sonra gündemin 19. maddesi gereği seçime geçildi.

Trakya Birlik delegelerinin kurumuna sahip çıktığı ve 299 mevcut delegeden 298’sinın oy kullanarak katıldığı genel kurulda, 296 oyun geçerli 2 oyun geçersiz sayıldığı seçimde Malkara Kooperatif Başkanı Cem ÖZKAN’ ın sarı listesi 81 oy alırken, geçerli 296 oyun 215’ini alan Şafak KIRBİÇ, Emre YILMAZ, , Hilmi KAHRAMAN, Ahmet AKGÜN, Hüseyin KOCABIYIK ve Remzi KOBAK’tan oluşan mavi liste seçimi kazandı.

2021/2022 iş yılı Genel Kurulumuza katılarak Birlik Ruhunun en güzel örneğini sergileyen tüm kooperatif başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz ile teveccüh göstererek bizlere önümüzdeki 4 yıl için yönetim kurulu üyeliği görevi veren Birlik temsilcilerimize teşekkür eder, bu büyük ve değerli emaneti daha da ilerilere taşıyarak başta üretici ortaklarımız olmak üzere Ülke Tarımına daha büyük hizmetler sunmak kararlılığıyla Genel Kurulumuzun Birliğimize ve Ülkemize hayırlı olmasını dileriz. dedi.

TRAKYA BİRLİK
Yönetim Kurulu