TEKULAŞ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA TEMASSIZ KART DÖNEMİ BAŞLADI

TEKULAŞ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA TEMASSIZ KART DÖNEMİ BAŞLADI

Ulaşımda akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımı ile hızla gelişen teknolojik imkânları otomasyon uygulamalarına yönlendirerek vatandaşlara kaliteli, güvenli ve modern ulaşım hizmeti vermeyi misyon edinen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kent içi ve ilçeler arası TEKULAŞ toplu taşıma araçlarında temassız kredi kartı ve temassız bankamatik kartı ile ödeme kolaylığı sunmaya başladı.

Vatandaşlarımız ulaşımda mevcut TEKKART’ların yanı sıra hangi bankadan alındığı fark etmeksizin temassız kredi ve temassız bankamatik kartlarını kullanabilecek. Uygulama, özellikle şehir dışından gelen, ilçeler arasında seyahat eden ve günübirlik toplu taşımadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımıza büyük ölçüde kolaylık sağlayacak.

BAŞKAN ALBAYRAK: “TOPLU TAŞIMADA BİR YENİLİĞİ DAHA VATANDAŞLARIMIZIN KULLANIMINA SUNUYORUZ”

Toplu taşımada temassız kart uygulaması ile bir yeniliği daha vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Vatandaşlarımıza daha rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti sunabilme adına tüm teknolojik imkânlardan faydalanıyoruz. Kent içi ve ilçeler arası TEKULAŞ toplu taşıma araçlarında temassız kredi kartı ve temassız bankamatik kartı ile ödeme kolaylığı Uygulamasını başlattık. Bu uygulama, özellikle TEKKART’ı olmayan, Tekirdağlıların yanı sıra özellikle ilimize farklı şehirlerden gelecek olan ziyaretçiler için de büyük ölçüde kolaylık sağlayacaktır. Yenilikçi projelerimiz hız kesmeden devam edecek.” dedi.

Temassız ödeme özelliği olan banka ve kredi kartları ile ödemelerde, banka tarafından komisyon bedeli alınacak. Tam tarifenin uygulanacağı temassız kart ödemelerinde hattın uzunluğuna göre 0 TL-10 TL arası 1.50TL, 10,01 TL-20 TL arası 2.50 TL, 20.01 TL-30 TL arası 3.50 TL, 30.01 TL-40 TL arası 4.50 TL, 40.01 TL- 50 TL arası da 5.50 TL banka tarafından komisyon alınacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.