Üroloji uzmanı Op. Dr. Atakan Eren Hürriyet Mahallesinde özel kliniğini açtı

Üroloji uzmanı Op. Dr. Atakan Eren Hürriyet Mahallesinde özel kliniğini açtı

Üroloji uzmanı Op. Dr. Atakan Eren Hürriyet Mahallesinde özel kliniğini açtı. Açılışa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Op. Dr. Atakan Eren özel kliniğinin açılışını gerçekleştirdi. Büyük bir katılımın olduğu gözlenen açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Berberler Odası Başkanı Mustafa Kahraman ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Eren katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ederken yapılacak olan hizmetlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak da açılışta yaptığı konuşmada kliniğin normal bir muayenehane gibi değil, adeta özel bir sağlık merkezi gibi olduğunu ve Atakan Eren’in doktor oğlu ile arkadaş olmasından öte kendisinin de babasıyla özel bir arkadaşlığı olduğunu aktardı. Albayrak Eren’in kliniği için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Atakan Eren’in özel kliniğinde yetişkin hastaların tedavisi için oluşturulan bölümün yanı sıra sünnet için de ayrı bir kısım hazırlanmış durumda. Bilindiği gibi Op. Dr. Atakan Eren bir süredir Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde görev yapıyordu. Eren hastaneden ayrıldıktan sonra kendisine Hürriyet Mahallesinde özel bir klinik açarak mesleğini sürdürme kararı aldı.

Üroloji uzmanı Op. Dr. Atakan Eren Hürriyet Mahallesinde özel kliniğini açtı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.