TEKİRDAĞ DEPREME HAZIR MI?

TEKİRDAĞ DEPREME HAZIR MI?

Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol Tekirdağ süleymanpaşa Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde “Yaraları Birlikte Sarıyoruz” konulu bir program tertiplediler.
Program Saygı duruşu istiklal marşı okunması sonrası Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol açılış konuşması ile başladı. Ardından Tekirdağ BŞB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel iyileştirme dairesi başkanı Sevim Avcı Yener’in Tekirdağ da yapılan ve yapılacak tedbirleler ile birlikte kentsel dönüşümün bilgileri verilmesi Altınova Mahallesinden başladığını dile getirdi. Devamında BŞB Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Kent Konseyi iş birliği içerisinde ‘’Tekirdağ depreme hazır mı?’’ Şehrimizde yaşanabilecek tüm afetlere karşı çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz diyerek detaylı açıklamalarda bulundu.
Panelin Devamında NKÜ Doç.Dr. Handan Dökmeci, Mimarlar Od. Tem. Cem Tanrıöver, İnş .Müh. Od. Tem. Mercan Akın ve Tekirdağ BŞB Dairesi temsilcisi Caner Melih Yılmaz birer konuşma yaptılar.
Programa Mv. DR. İlhami Özcan Aygun, Mv. Nurten Yontar ve Kent konseyi başkanı Berrin Başol ile yönetimi ile vatandaşlar katıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.