TÜRK ANNELER DERNEĞİ ÜYELERİ ANITA ÇELENK SUNDU

TÜRK ANNELER DERNEĞİ ÜYELERİ ANITA ÇELENK SUNDU

Türk Anneler Derneği üyeleri anneler günü dolayısıyla bir dizi program düzenledi.

 

Türk anneler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Şükriye Taşseten burada yaptığı konuşmada; 

Kalbimizde özel bir yere sahip olan annelerimize sevgimizi anlatmaya kelimeler yetmez. Hayatımız boyunca bizlere ışık olan, destekleyen, doğru yolu gösteren annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun.

Annelerimize sevgimizi yalnızca Anneler Günü gibi özel günlerde değil, her gün gösterelim ve yanımızda oldukları sürece onların kıymetini bilelim.

Bu yıl Anneler Günü törenimizi seçimler nedeniyle bir gün öne alarak kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiğijgenç neslin yetişmesinde en büyük mimar olan fedakar Türk Annelerinin bu güzel günde anneler gününü kutluyorum. Yaşamış olduğumuz büyük deprem felaketinden etkilenen tüm depremzede annelerimizi Türk Anneler Derneği adına yılın annesi seçtiğimizi buruk bir sevinçle sîzlerle paylaşıyoruz.

Tüm anneler tek yürek olarak, her zaman yaralarımızı sarmak ve sevinçlerimizi paylaşmak için omuz omuza olacağız. Bu duygularla bütün annelerin Anneler Gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Törene; Türk Kadınlar Birliği, Yardımsevenler Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Dermeği, Anneler Derneği ile çok sayıda dernek de katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.