Memur-Sen il divan kurulu toplandı

Memur-Sen il divan kurulu toplandı

Memur-Sen Tekirdağ İl Temsilciliği tarafından organize edilen Memur-Sen il divan toplantısı yapıldı.
Karadenizliler Derneği Düğün Salonunda yapılan toplantıya Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Tekirdağ AK Parti Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti İL Başkanı Ali Gümüş, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezai Çetin, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Öksüz, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Mestan Özcan, Hakan Sunal ve Memur-Sen Üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan Memur-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Ferruh Topuz, Memur-Sen Dünya’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olduğuna vurgu yaparak, şunları kaydetti;” Tekirdağ’da 9 Bin üye ile yetkili ve etkili olmaktan, bu ailenin bir ferdi olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çalışanların özgürlük, özlük hakkı ve kazanımları konusunda kanımızın son damlasına kadar, terimizin sonuna kadar mücadele edeceğiz. Önümüzde 14 ve 15 Mayıs tarihleri bizim için önemli. Bu süreçte de aile olarak Vatan, Millet, Bayrak ve Devlet uğrunda her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. “
“TOGG ve Savunma sanayisi Ekonomiye güç katacak”
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hamza Öksüz ise, Sanayideki gelişimin ekonomiye de yansıyacağına vuru yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü” Bir tane mermiye muhtaçken savunma sanayisinde Dünya’da söz sahibi olduk. Bugün her türkü dışa bağımlıktan kendi ilacını, kendi tıbbi cihazını kendi aşısını üreten bir Türkiye haline geldik. Aslıda bu daha fragman, filim daha yeni başlıyor. Pazar günü kendi yazdığımız filmin başrol oyuncularımı yoksa senaryolarının başkalarının yazdığı filmin figüranları mı olacağımızın kararını vereceğiz. İleriye mi gideceğiz, oksa geriye mi? Pazar günü bunu oylayacağız.”
AK Parti İL Başkanı Ali Gümüş ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Sunal ise Memur-Sen üyelerinden seçimde kendilerine destek olmasını istedi.
“Çalışanlarımıza hayırlı olsun”
Tekirdağ AK Parti Milletvekili Çiğdem Koncagül ise Kamu çalışanlarına yapılan zam ile ilgili konuşarak;” Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdeyi verdi. Kamu işçilerimizin ücretlerinde, toplu iş sözleşmesi çerçevesinde, refah payı dâhil %45 artışa gidiyoruz, işçilerimize ve kurumlan miza hayırlı olsun. Temmuz ayında memurlar ve asgari ücretle çalışanlar içinde düzenlemeler yapılacak. Halkımızı kimsesiz bırakmayacağız, enflasyona ezdirmeyeceğiz. Bu Millet sefere çıkınca aklına geri dönmek gelmez. Uluslararası ekonomi dergileri sabah erken kalkıp ‘Erdoğan gitmeli’ manşetini tekrar tekrar sosyal medyadan yayınlıyor. Muhalefet işini Kılıçdaroğlu’ndan devraldı, böylece Erdoğan’ın kimlerin yaktığını öğrenmiş olduk. Türkiye düşmanları Dünya’da tek bir kişi bile kalsak sizinle mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
“Tüm memurlarımıza hayırlı olsun “
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, maaş zamlarını kutlayarak;” . Cumhurbaşkanımız Erdoğan memur zamların açıkladı. Tüm memurlarımıza hayırlı olsun. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Devlet ve Milleti bir birine düşürmeden, haklarını en iyi şekilde alabilmek için ter döken, yollarda gezen, Tekirdağ’ın 10 bin üyesi ile en büyük sevil toplum Kuruluşu Memur-Sen’dir” şeklinde konuştu.
“Memur-Sen ailesi emeğin yanınadır”
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ise Memur-Sen’in devamlı çalışanın yanında olduğuna vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü;” Recep Tayyip Erdoğan bizim sesimize kulak veriyor. Bizlerim söylediklerimize itibar ediyor. CHP ve HDP Belediyeleri Bin 400 söyleşmeli çalışanı kapının önüne koydu. Biz bunları mücadele ederek hukuki kazanımla geri döndürdük. Yaptığımız mücadele ile 460 bin sözleşmeliyi kadroya geçirmeyi başardık. Memur-Sen ailesi emeğin yanınadır.”
Konuşmaların ardından Memur-Sen Tekirdağ İl Temsilcisi Ferruh Topuz, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.