Tekirdağ NKÜ İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Genişletilmiş Kurul Toplantısı, İç ve Dış Paydaşların Yüksek Katılımıyla Öğrencilere Fayda Getirecek Şekilde Tamamlandı

Tekirdağ NKÜ İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Genişletilmiş Kurul Toplantısı, İç ve Dış Paydaşların Yüksek Katılımıyla Öğrencilere Fayda Getirecek Şekilde Tamamlandı

Kalite ve Akreditasyon Çalışmaları kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (Tekirdağ NKÜ) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü (SBKY)“Genişletilmiş Bölüm Kurulu Toplantısı”nahem çevrimiçi hem de yüz yüze katılım büyük oldu.

Toplantı, Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz YETKİN AKER başkanlığında 10 Mayıs 2023 tarihinde Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda, Kalite ve Akreditasyon Çalışmaları kapsamındaiç ve dış tüm paydaşlarla görüş alışverişi amacıyla gerçekleştirildi.

Toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR, İçişleri Bakanlığı İl Göç Müdürü Ömer GÜMÜŞ’ü temsilen Göç Uzmanı, Trakya Kalkınma Ajansı Genel SekreteriMahmut ŞAHİN, Türkiye Yeşilay Derneği Tekirdağ Şube BaşkanıZafer SOYKIRLI, Türk Eğitim Vakfı Tekirdağ ŞubeBaşkanı Güneş AKPINAR, Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Tekirdağ İl Temsilcisi Bayram AKINveÜniversitemiz Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA yüzyüze katılarak önerileri, potansiyel ortaklık planlamaları ve destek sözleriyle katkıda bulundular.

Toplantıya Tekirdağ NKÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Akademik Personeli de tam kadro olarak katıldı. Bölüm mezunları ve mevcut öğrenciler ise çevirimiçi olarak toplantıya katılırken; mezunları temsilen 3 mezun öğrenci ve mevcut öğrencileri temsilen SBKY Topluluğundan 2 öğrenci de toplantıda hazır bulundu. Yüksek katılımın olduğu toplantı, öğrencilere fayda getirecek şekilde tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.