KAVAKDERE YANI KENT PARK’TA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

KAVAKDERE YANI KENT PARK’TA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kavakdere yanında yapımına başlanan Kavakdere Yanı Kent Park projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Geçtiğimiz dönem ıslah edilen Kavakdere,yeni bir yaşam alanına dönüştürülerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.
MODERN BİR YAŞAM ALANI HALİNE GELECEK
Belediye Başkanımız Vahap Akay, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kavakdere yanında devam eden park ve yeşil alan yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Levent Yıldırım ve Park ve Bahçeler Müdür Vekilimiz Gülşah Dönmez de Başkanımız Akay’a eşlik etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 ve 2018 yıllarında olası sel ve taşkın risklerine karşı halk sağlığını korumak, kötü koku, larva ve sivrisinek sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla Kavakdere’nin ıslah edildiğini kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlanan çalışmaların tamamlanmasıyla Kavakdere, modern bir yaşam alanı haline gelecek” dedi.
22 BİN METREKARELİK YENİ BİR YAŞAM ALANI
Kısa bir süre içerisinde hizmete açılması planlanan Kavakdere Yanı Kent Park projesinin yaklaşık 22 bin metrekarelik bir alan sahip olduğunu sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Proje içinde bisiklet ve koşu yolları, spor ve piknik alanları, aydınlatma elemanları, kent mobilyaları ve yeşil alanlar olacak. Bununla birlikte 2 adet çay bahçesi, 5’er kabinli 2 adet WC, 1 adet basketbol sahası, 1 adet futbol sahası, 40 adet piknik masası, çocuk oyun alanları, fitness alanları, ve bisiklet parkı bulunuyor” diye konuştu.
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ
Başkanımız Akay, “Parkımızın tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımıza ferah, yaşanabilir, sosyalleşebilecekleri bir alan kavuşmuş olacaklar. Ayrıca burası olası bir afet anında da toplanma alanı olarak kullanılabilecek.Sanayi alanlarıyla olduğu kadar yeşil alanları ve parklarıyla da yaşayan, nefes alan bir kent haline getirdiğimiz Çerkezköyiçin Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.