ENGELLİ VE YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA SEÇİM GÜNÜ ULAŞIM DESTEĞİ SAĞLANACAK

ENGELLİ VE YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA SEÇİM GÜNÜ ULAŞIM DESTEĞİ SAĞLANACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 14 Mayıs 2023 Pazar günü engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanabilmeleri için ulaşım desteği sağlayacak.Vatandaşlarımız ALO 153 numaralı çağrı merkezini arayıp randevu alarak ulaşım desteğinden faydalanabilecek.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLERİ KALDIRIYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde sandık başına gidebilmeleri için ulaşım desteği sağlayacak. Hizmetten faydalanmak isteyen engelli ve yaşlı vatandaşlarımız ALO 153 numaralı çağrı merkezini arayarak randevu alabilecek.
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK “SEÇME VE SEÇİLME, EN DOĞAL VATANDAŞLIK HAKKIDIR”
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmete başladığımız ilk günden bugüne tüm vatandaşlarımızın kentimizde mutlu bir şekilde yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Ulaşımdan, kültür sanata, çevre düzenlemesinden sosyal refahın düzeltilmesine kadar birçok projeyi hayata geçirdik. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde de seçme ve seçilme her vatandaşın en doğal hakkıdır düşüncesiyle yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için ulaşım desteği sağlayacağız. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın rahat ve konforlu bir şekilde oy kullanabilmeleri için ekiplerimiz var gücüyle çalışacaklar. Tüm vatandaşlarımızın en demokratik hakkımız olan oy kullanma hakkından faydalanabilmeleri için engelleri kaldırıyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.