Başkan Yüksel Meslek Tanıtım Şenliğinde öğrencilerle buluştu

Başkan Yüksel Meslek Tanıtım Şenliğinde öğrencilerle buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’nda düzenlenen bir etkinliğe katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından düzenlenen Meslek Tanıtım Şenliği’ne davet edilen Belediye Başkanı Yüksel, öğrencilere görevi hakkında bilgiler verdi, soruları yanıtladı.

Öğrencilerle hangi meslekleri hedefledikleri, gelecekte ihtiyaç duyulabilecek mesleklerin neler olduğu hakkında sohbet eden Başkan Yüksel, hedeflerine ulaşmaları için çok çalışmaları tavsiyesinde bulunduğu gençlere, okul ve gelecekteki meslek hayatlarında başarılar diledi.

“YOLUNUZ AÇIK OLSUN”

Etkinliğin ardından öğrencilerle bol bol fotoğraf çektiren Yüksel, yaptığı açıklamada, “Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu’nda öğrenci kardeşlerimizle birlikteydik. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi’nin düzenlediği Meslek Tanıtım Şenliği’ne katılarak, bir araya geldiğimiz çocuklarımızla keyifli dakikalar yaşadık. Çocuklarımızın geleceğe dair ideallerini, sahip olmak istedikleri meslekleri konuştuk, gerçekleştirmeyi hedefledikleri heyecan veren hayallerine ortak olduk. İyi ki varsınız çocuklar. Yolunuz, bahtınız açık olsun,” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.