Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi Alanı Öğrencilerinden NKÜ Ziyaretİ

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi Alanı Öğrencilerinden NKÜ Ziyaretİ

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonuyla Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiGıda Teknolojisi Alanı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümünü ziyaret ederek bilgi aldılar.
Gezi kapsamında öğrencilere Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Serap DURAKLI VELİOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Gürbüz GÜNER ve Arş. Gör. Dr. Göksel TIRPANCI SİVRİtarafından Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tanıtıldı. Ardından Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Programınıziyaret eden öğrencilerBölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Serap KAYİŞOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Hasan METE’den bilgi aldılar. Daha sonra Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret eden öğrencilere Arş. Gör. Mehmet Emin ÜNLÜ tarafından Beslenme ve Diyetetik Bölümü hakkında bilgiler verildi.
10 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen gezide öğrenciler laboratuvarlardaki cihaz ve malzemeleri incelediler. Yetkililer tarafından öğrencilere puanlar, bölümlerdeki dersler, sunulan olanaklar, derslerin müfredatları ve mezun olan öğrencilerin kariyer ve iş olanakları ile İşletmede Mesleki Eğitim programı (7+1 ve 3+1 modelleri) hakkında bilgiler verildi. Ayrıca üniversite hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek, öğrencilerin üniversite ile ilgili soruları yanıtlandı.
Gezi sonunda öğrenciler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini ve spesifik olarak kendi alanlarıyla ilgili bölümleri tanımaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.