Trakya CUP Voleybol Turnuvası, final akşamındaki heyecan dolu, çekişmeli maçlarla son buldu.

Trakya CUP Voleybol Turnuvası, final akşamındaki heyecan dolu, çekişmeli maçlarla son buldu.

Bölgemizdeki sportif zenginliğe katkıda bulunmak, sporun centilmence bir mücadele ve dostluğa köprü olmasını sağlamak amacıyla Keşan DOÇEK, Keşan Belediyesi ve Keşan Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen “Trakya CUP Voleybol Turnuvası”nın şampiyon takımı Malkaraspor oldu.

Malkaraspor ve Şarköy Doğa Sporları arasında oldukça çekişmeli geçen setler 3-1’lik skorla Malkaraspor lehine sonuçlandı.

Turnuvanın üçüncülük maçında Süleymanpaşa Belediyespor, Keşan DOÇEK’i 3-1’lik skorla geçerek turnuva üçüncüsü oldu.

Final akşamının heyecan dolu maçlarını Keşan Belediye Başkanı sayın Mustafa HELVACIOĞLU ve Malkara Belediye Başkan Yardımcısı sayın Hüseyin Vasfi GÜNER de izlediler.

Turnuva organizasyonda ortaklaşa emek sarfettiğimiz Belediye Başkanımız sayın Mustafa HELVACIOĞLU nezdinde Keşan Belediyesine, İlçe Spor Müdürümüz sayın Vedat ÇİMEN nezdinde Keşan Gençlik, İlçe Spor Müdürlüğüne Keşan DOÇEK adına çok teşekkür ediyoruz.

Kent merkezli planladığımız turnuvaya katılan, sahada ter döken ve saha dışında coşku ve destekleriyle bu heyecana ortak olan

Malkaraspor
Şarköy Doğa Sporları
Süleymanpaşa Belediyesi
Velimeşe VELBİS
Enez Belediyespor
Keşan DOÇEK

voleybol takımlarına; küçük, büyük tüm destekçilerine, turnuvaya adil yönetimleriyle katkı sunan hakemlerimize, Keşan Atatürk Stadyumunda canla başla çalışan sayın Recep KİREZLİ ve Mürvet BURUK’a, görevli personele ve final akşamı sunumlarıyla coşkuya ortak olan Belediye Sanat Merkezine en içten teşekkürler.

Önümüzdeki zaman diliminde doğa sporları alanında olduğu gibi voleybol merkezli organizasyonlar ile de kentimizin sosyal ve sportif zenginliğine katkıda bulunmak için çalışma ve etkinliklerimiz devam edecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.